• 4
 • 2
 • НИДО
 • 5
 • 8
 • 14
 • 16
 • 15
 • 12

  - Нови проекти

С изключително удоволствие Ви представяме „NIDO RESIDENCE“, най-новият ексклузивен проект в продажба от KMV PROPERTY MANAGEMENT. 

Локация: гр. София, жк. Красно село, ул. „Житница” и ул. „Костенец“
Площ на парцела: 8698 кв.м.
РЗП: 47 215 кв.м.

Начало на строителството: м. април 2023 г.
Срок за завършване: м. декември 2025 г.

За името:

В превод от италиански NIDO означава гнездо и е символ на домашното огнище, семейството, щастието и сигурността. Мястото, което избираш да живееш, да създадеш семейство и да отгледаш децата си. Ако се запознаете с описанието на проекта, ще разберете защо избрахме точно това име.

Не просто Красен, а Прекрасен район

Локацията на комплекс NIDO RESIDENCE в район „Красно село“ предлага всички предимства за определянето на висока пазарна оценка на недвижимите имоти в проекта, а именно: околна среда, паркове, училища, детски градини, спортни обекти, болници и различни видове магазини. Транспортната достъпност на комплекса е обезпечена по отлично изградената инфраструктура на улиците – „Житница“, „Цар Борис III” и „Никола Мушанов“, както и от непосредствената близост до Метростанция „Красно село“.

Спокойствие за истинска семейна идилия

NIDO RESIDENCE е комплекс от затворен тип, с контролиран достъп и денонощна охрана. Ще включва две сгради с жилища, търговки обекти и заведение с градина. Сградите са разположени по периферията на парцела с голямо отстояние една от друга. Оформят вътрешен парк от 4 500 м2. с алеи, зони за отдих, социален контакт и е достъпен само пешеходно. А за да подсигурим още повече комфорта и сигурността, организирахме автомобилния достъп и паркирането изцяло подземни.

Оазис за малките

Не можем да върнем времето назад или магически да се пренесем на площадка за игра в малък град от 80-те. Но успяхме да пресъздадем същото усещане. Комплексът разполага със зони с детски площадки, където децата ще играят безгрижно и безопасно, както едно време.

Вашата лична „зелена“ зона

Сутрин можете да посрещнете деня с чаша кафе на тераса с гледка към Витоша или да се разходите в парковата среда на територията на комплекса. Тя ще бъде изпълнена с богато видово разнообразие, осигурявайки живописна картина от  ранна пролет до късна есен.

 Каквото и да търсите, имате го

Комплексът може да отговори на нуждите на всеки тип домакинство със своето разнообразие от имоти: от еднопространствени компактни до просторни четиристайни апартаменти. Ако личното ви пространство се простира и извън четирите стени, предлагаме апартаменти със собствен двор.

Обърнахме специално внимание на функционалността, оптимизирането на пространствата в жилищата, както и на избора на качествени материали за строителството.

Погрижихме се вместо вас

Подсигурихме последния и най-важен за всеки комплекс щрих – обслужване и поддръжка на общите части. Услугите ще включват денонощна охрана, контрол на достъпа, поддръжка на общите зелени площи, организиране и поддържане на чистотата във входовете и сутерените на сградите, заплащане на разходите за комунални услуги на общите части и техническа поддръжка на наличните съоръжения и инсталации в комплекса. За всичко това ще се грижи отговорен и приветлив персонал.

P.S.Не казваме, че няма да усещате нужда да излизате от комплекса. Но и не го отричаме.

Продажбата на апартамент в комплекс „NIDO RESIDENCE“ е обвързана със закупуване на складово помещение и паркиране за един автомобил. При необходимост могат да бъдат закупени и повече от един брой паркиране към апартамент.

Задължително се сключва Договор за поддръжка и управление на жилищен комплекс „NIDO RESIDENCE“, като цените на услугите, които ще бъдат изпълнявани са фиксирани за срок от две години, както следва:

 • Такса за апартамент: изчислява се върху РЗП на имота (застроена площ плюс общи части) по 1,80 лв./кв.м. с вкл. ддс. месечно.
 • Такса за паркомясто/гараж: за единично подземно паркомясто и единичен гараж в размер на 18 лв. с вкл. ДДС/месечно; за двойно паркомясто и гараж за два автомобила в размер на  36 лв. с вкл. ДДС/месечно.
 • Такса за търговски площи: изчислява се върху РЗП на имота (застроена площ плюс общи части) по 1,00 лв./кв.м. с вкл. ддс. месечно.

За повече информация по отношение на включените услуги в договора за управление и поддръжка се свържете с отговорния консултант за обекта.

❌ Продажби БЕЗ КОМИСИОНА от купувача.

След направен избор на конкретен имот за покупка, се сключва договор за депозит гаранция в размер на BGN 5 000, с който резервираме избраното от Вас жилище за период от 10 дни до сключване на предварителен договор.

Предлагаме разсрочена схема на плащане, обвързана с достигнат етап на строителство:

Вариант I

 • 20% при пoдписване на Предварителен договор
 • 30% при завършен груб строеж – АКТ образец 14
 • 20% при монтирана дограма
 • 20% при АКТ 15
 • 10% при АКТ 16

Вариант II

 • 20% при пoдписване на Предварителен договор
 • 80% при АКТ 16

При посочената схема се прилага оскъпяване в размер на 7% от обявената продажна цена. 

Вариант III /при финансиране с ипотечен кредит/

 • 20% при подписване на Предварителен договор /лични средства/
 • 60% при завършен груб строеж и издадено Удостоверение по чл. 181 /след ипотекиране на имота/
 • 10% при Акт 15 / от ипотечен кредит/
 • 10% при Акт 16/ от ипотечен кредит/

При закупуване на имот с ипотечен кредит може да разчитате на нас за съдействие при одобрение за банково финансиране с преференциални условия към водещите банки на пазара.

 

Карта                  Ситуация                   Степен на завършеност

 Разпределения:

Сграда 1

Сутерен -1              Сутерен -2           Сутерен -3

Сграда 1А                   Сграда 1Б

Сграда 2

  Сутерен -1              Сутерен -2

 Сграда 2А                   Сграда 2Б                    Сграда 2В                   Сграда 2Г

 

Ценови листи

Сграда 1

     Вход А                   Вход Б                    Паркиране               

Сграда 2

   Вход А                       Вход Б                          Вход В                         Вход Г                              Паркиране

 

За допълнителна информация и въпроси се свържете с наш консултант на телефон: 0883 200 300

Местоположение

Консултант Ивелина Димитрова

 • Офис : +359/ 2 426 80 22
 • Мобилен : +359/ 888 26 81 16


Научете повече

Контакт

Loading...

Подобни имоти