• 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

  - Нови проекти

KMV Property Management е ексклузивен партньор продажби на проект „KUBIKA“.

Локация: гр. София, кв, „Драгалевци“, ул. „ген. Сава Муткуров“.
Площ на парцела: 956 кв.м.
РЗП: 1385 кв.м.

Начало на строителството:  м. март 2023 г.

Срок за завършване: м. януари 2025 г.

Представяме Ви жилищна сграда „KUBIKA“. Нова бутикова сграда, която предстои да бъде изградена в динамично развиващата се нова част на престижния квартал „Драгалевци“, на ул. „Генерал Сава Муткуров“.

Локацията на проекта чудесно съчетава удобствата на града /хипермаркети, училища/ със спокойствието и чистия въздух на извънградския живот.

Концепцията на сградата се базира върху прости форми, изчистени пространства, преливащи едно в друго, осигурявайки къси връзки помежду си.

Сградата ще бъде разположена така, че дневните стаи да бъдат ориентирани към панорамната гледка към града или към уютни озеленени дворове. Усещането за лукс и удобство идва отвътре навън, от комфортните размери, големите светли височини и максималната осветеност на помещенията.

Гледката е това, което всеки цени и търси в своя дом. „KUBIKA“ предлага далечната перспектива на града, съчетана с потъналия в зеленина близък план. Предопределеното ниско застрояване (до 1 етаж) в посока града гарантира запазването на тази гледка

За фасадното оформление на сградата ще бъдат използвани естествени материали, с които се подчертава синергията с планината и природата.

„KUBIKA“ разполага с 3 жилищни етажа и 1 подземно ниво. В сградата са проектирани общо 5 апартамента с площ от 87 до 277 m2. Достъпът до сутерена се осъществява посредством къса и удобна (15% наклон) рампа. Зоната за маневри е компактна и същевременно достатъчно широка (6 м.). Има пет двойни и два единични гаража, затворени със секционни врати.

Разпределения: 

Сутерен                        Етаж 1                            Етаж 2                  Етаж 3

„KUBIKA“ е разработена с идеята за вариантност на плановото решение. На всеки етаж е възможно обединяване на двата апaртамента в един. За етажите над партера има и вариант за един малък (двустаен) и един голям (четиристаен) апартамент.

 

❌ Продажби БЕЗ КОМИСИОНА от купувача. 

Ценови листи

Апартаменти                        Паркиране

За повече информация се свържете с нас на тел. +359/887 98 93 98


      Конструкция
: Монолитна стоманобетонова.

Фасада: Фасадата е вентилируема с облицовка от широкоформатен гранитогрес с декор метал или камък с цел придаване на уникален образ на сградата. Външната топлоизолация е 15 см. минерална вата, а на покрива 20 см.

Дограма: Висок клас дограма с алуминиев профил в черен цвят с троен стъклопакет и прекъснат термомост с не по-голям коефициент на топлопреминаване от 1.2 W/m2K. Ще бъде изпълнена от под до таван за максимално естествено осветление. При терасите на дневните дограмата ще бъде плъзгаща „Lift & Slide” с нулев праг и скрита в стени и таван за визуално разширяване на дневните и подсилване на връзката вън-вътре.


Отопление
: Отоплението и битовото горещо водоснабдяване (БГВ) на сградата се осигурява с помощта на термопомпи „въздух-вода” сплит система, разположени на покрива, и нискотемпературно водно-подово отопление посредством серпентини в пода във всяко помещение. Управлението на температурата в помещенията е индивидуално чрез стайни термостати. Инсталацията позволява постигане на комфортни температури на обитаване според индивидуалните изисквания на всеки потребител.

Характеристики

Подобни имоти