- Нови проекти

Обект: комплекс GORA
Локация: гр.София, кв. Кръстова вада, ул. Филип Кутев 14
Площ на парцела: 13 200 m²
РЗП: 15 000 m²
Комплексът е с издаден АКТ 16.

Ексклузивни продажби без комисиона от купувача!

Комплекс GORA е разположен в кв. Кръстова вада, на границата с парк Лозенец, с достъп от ул. „Филип Кутев“. Добрата инфраструктура около проекта – големи основни булеварди и спирка на метрото – правят достъпа от и до него бърз и удобен до всички точки на Столицата. За бъдещите обитатели на пешеходно разстояние се намират детски градини и училища, спортни центрове, столичния зоопарк  и паркове за отдих, както и търговски комплекси и магазини.

GORA e жилищен комплекс, който е изграден върху площ от 13 000 кв.м, от които 10 000 кв.м ще бъдат озеленени и ще се ползват като парк от бъдещите собственици на домове. Жилищните сгради са четири, шахматно разположени, само с 62 жилищни единици, във височина са разгънати стъпаловидно, така че от всеки имот да има панорамна гледка към Витоша. Проектирахме GORA, така че да предложи сигурна и спокойна среда, с много зеленина, общи части за социален живот, като отделихме внимание на всеки детайл.

За удобството на живущите, паркирането на автомобилите е решено изцяло с подземни гаражи и паркоместа за общо 113 автомобила.

Завършеност

Конструкция: Монолитна безгредова конструкция, зидарията ще бъде с тухла „Wienerberger“ с дебелина от 25см и допълнителни обшивки от гипсокартон 2xGKB, със звукоизолация между апартаментите. Вътрешните преградни стени в апартаментите ще са с тухла „Wienerberger“ с дебелина от 12см.

Фасада: Вентилируеми фасадни обшивки от естествен камък и панели от естествена дървесина и изолация от каширана минерална вата с дебелина 14см.

Дограма: Последно поколение алуминиеви профили (Рейнaрс) – троен стъклопакет с прекъснат термо мост и с цвят на профилите по RAL 7016.

Входни врати: Блиндирана врата с МДФ дървесен декор с механично и електронно управление;  автоматичен праг;

Отопление: За всеки апартамент ще е изградено подово отопление и монтиран самостоятелен газов котел Bosch. Ще бъде изградена в дневните цялостна коминна система за бъдещ монтаж на горивна камера (камина). Системата ще бъде окомплектована с регулаторите NEA SMART 2.0, които позволяват дистанционен контрол (за всяка стая) на подовото отопление през смартфон и приложението.

Асансьори: Пътнически с електрическо задвижване на водещ производител “Schindler” – с модерна кабина;

 

Вътрешен двор: общите части на площ от 10 000 кв.м ще бъдат богато озеленени със сезонни цветя и висока растителност и ще бъде изградена детска площадка.

 

“Тук искам да живея, това е моето място, помислено е за всичко.”
Местоположение

Консултант Костадинка Канурова

  • Офис : +359 2 426 80 22
  • Мобилен : +359 887 98 93 98

Информация
Научете повече

Контакт

Loading...

Подобни имоти