- Нови проекти

Обект -„ Аmaya Residence’’

Локация – гр.София, кв. Кръстова вада

Видове апартаменти: ателиета,  2-стайни, 3-тристайни, 4-стайни, мезонети с частен двор

Информация за обекта

„Amaya Residence“ e комплекс от затворен тип, който ще се изгради в един от най-бързо развиващите се райони на Столицата, а именно кв. Кръстова вада. С контролиран достъп, денонощна охрана и осигурена постоянна поддръжка на зелените площи. За комфорта на обитателите на копмлекса са разположени: детски клуб, детска площадка, хранителен магазин, кафене, фитнес и голям вътрешен озеленен и оборудван парк, както и сутерен с подземни паркоместа. Комплекса се отличава с модерна визия, функционални разпределения, високо качество на изпълнение и конкурентни цени. Разположен на 7 минути от метротостанция. Непосредствената близост до паркове, търговски центрове, училища, детски градини и болница дават добавена стойност и го правят отличен както за живеене, така и за инвестиция.

„Amaya Residence“ предлага всичко, от което се нуждае едно съвременно и модерно семейство.

 СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ:

Жилища:

Вътрешните стени и тавани на апартаментите ще бъдат изградени с тухли „Wienerberger-Porotherm”, гипсова мазика и шпакловка с алуминиеви ъгли по всички външни ъгли или гипсова мазилка директно. Подовете на изравнителна замазка, а ъншната дограма ще бъде PVC профил “Kommerling” троен стъклопакет с по едно двуплоскостно отваряне във всяка стая.

Бани и санитарни възли: тавани – влагоустойчив гипсокартон; под – циментова замазка; стени – варо-циментова мазилка;

Балкони, лоджии и тераси – завършени с под от гранитогрес, парапет по проект; за покривните тераси и тераси към апартаментите на последните етажи се предават без настилки, завършени по проект, с монтиран парапет по външния контур на покривната тераса.

Гаражи и мазета:

Вътрешни стени и тавани  ще бъдат завършени на Варо-циментова мазилка и/или видим бетон със запечатка слой боя, подовете на изравнителна замазка. Гаражна врата – тип летящо крило и метална врата за мазетата.

 Подземни паркоместа:

Стените и таваните ще бъдат на видим бетон, а подът- шлайфан бетон. Ще бъде изпълнена и маркировка и обозначения на всяко паркомясто по проект.

ИНСТАЛАЦИИ:

 Елeктрическа инсталация ще бъде завършена, окомплектована съгласно българските стандарти, с ключове и контакти, изградено апартаментно табло с автоматични предпазители и дефектнотокова защита. Окабеляване за видео – домофонна инсталация с възможност за отваряне на електрическа брава на входна врата; система за контрол на достъпа на входни врати на сградата. Телевизионната и телефонна инсталация ше бъде окабелена по проект, без розетките, а за инсталацията за интернет ще бъде прекарана празна тръба до излаз за розетка в дневна и спалня. Охранителна инсталация – окабеляване, без монтирани крайни устройства за всеки апартамент. Ще бъде изградена система за видеонаблюдение и контрол на достъпа, покриваща периферията на сградите, жилищните входове и достъпа до сутерените през входните рампи.

ВиК инсталация – завършена „на тапи”, изпълнена с полипропиленови тръби и цялостна изолация, с всички водомери за топла и студена вода; на апартаментите на последен етаж ще бъде изведена вода на външната стена на кухните за битови нужди;

ОВ инсталация – изградена тръбна мрежа за индивудуални отоплителни инсталации, осигуряващи възможност за бъдещ монтаж на газови котли за отопление и подгряване на вода за битови нужди. Не се предвижда монтаж на алуминиеви радиатори, лири, газов котел и индивидуални газомери. Ще бъде изградена мрежа и захранване с газ до входа на всеки апартамент.

Вертикална планировка  на комплекса е изцяло завършена по проект – градинско осветление, алеи, озеленяване, окабеляване за видеонаблюдение.

Допълнителни месечни разходи ще има за поддръжката на двора и входовете, съгласно договор за подрръжка и управление.

 

 

Характеристики

Местоположение

Подобни имоти