• 3
  • 1
  • 2
  • Неозаглавен дизайн
  • 33

Продаден 125,340.00€ - Апартамент
65 1 Спалня 1 Баня Отпечатване

Представяме Ви за продажба чудесен двустаен апартамент с двор,  в нова жилищна сграда, която се изгражда в гр. София, кв, Малинова долина

Имотът, който Ви предлагаме се намира на партерен  етаж на сградата има застроена площ 55,70кв.м. и собствен двор с площ от 55 кв.м., а изложението му е югозапад.

Помещенията са разпределени, както следва: входно антре, всекидневна с кухня /23 кв.м./, спалня /14 кв.м./, баня с тоалетна и двор /55 кв.м./

 Продажби БЕЗ КОМИСИОНА от купувача. 

Начало на строителството:  м. декември 2022 г.

Етап на строителство:  Акт 14

Срок за завършване: м. декември 2024 г.

Жилищна сграда „MALINA GARDEN“ се изгражда в един от предпочитаните райони на столицата – кв. Малинова Долина, район „Студентски град“. Местоположението на сградата дава възможност за бърз и лесен достъп до главните пътни артерии на столицата чрез бул. „Околовръстен път“ и бул. „Симеоновско шосе“, както и до централна градска част.

Сградата е проектирана, така че да съчетава модерна визия, с функционални светли жилища, давайки усещане за максимален комфорт и минимални разходи за енергия и поддръжка на помещенията.

Изложението на апартаментите, както и големия размер на прозорците по фасадата на сградата, дават възможност на собствениците на домове да се наслаждават на красива гледка към Витоша планина и околните зелени площи, така характерни за района.

В подземния етаж са предвидени паркоместа и гаражи, осигурявайки удобно паркиране и бърз достъп до фоайето.

Непосредствената близост на сградата до Студентски град и висшите учебни заведения, както и новострояща се детска градина прави проекта привлекателен за млади семейства, както за инвестиция и отдаване под наем.

В близост до „MALINA GARDEN” се намират бизнес и търговски центрове, Ринг Мол, големи хранителни вериги като Kaufland и Фантастико,

Строителството на жилищна сграда „MALINA GARDEN“ е осигурено, чрез финансиране с инвестиционен кредит от „Алианц Банк България“

Съдействаме при необходимост от банково финансиране за покупката на имот с преференциални условия още на етап АКТ 14.

➡️ При избор на имоти за покупка е необходимо да бъде сключен договор за депозит, който ще Ви гарантира резервирането на имота до сключване на предварителен договор.

Стойността на депозита е в размер на  5 000 лева

Предлагаме разсрочена схема за плащане спрямо достигнатия етап на строителството, а именно:

  • 20% при пoдписване на Предварителен договор.
  • 20% при АКТ 15
  • 60% при АКТ 16

За допълнителна информация за обекта се свържете с наш консултант на тел.: 0888 26 81 16

Характеристики

Консултант Ивелина Димитрова

  • Офис : +359/ 2 426 80 22
  • Мобилен : +359/ 888 26 81 16


Научете повече

Контакт

Loading...

Подобни имоти