• 4
  • 3
  • 05
  • 2
  • 1
  • 5

Продажба 385,898.00€ - Апартамент
171,5 3 Спални 2 Бани Отпечатване

KMV Property Management Ви представя за продажба прекрасен, просторен четиристаен апартамент с панрамна гледка в нова сграда в кв. Драгалевци, гр. София.

Мезонетът, който предлагаме се намира на трети етаж има застоена площ от 137 кв.м., а разпределението е както следва: вхорно антре, просторна дневна с трапезария и кухня /42,25 кв.м./, дрешник, балкон /6,65 кв.м./, три спални /13,95 кв,м., 15,08 кв.м. и 10,87 кв.м./ и две бани / 5,87 кв.м. и 4,82 кв.м./.

Жилищна сграда „ZOGRAF“ e малка бутикова сграда разположена в подножието на Витоша планина – в престижния квартал Драгалевци в столицата, в непосредствена близост до детски градини, училища и с бърз достъп до бул. Околовръстен път.

Сградата притежава модерен облик на съвременното строителство. Използваните естествени материали я вписват елегантно в заобикалящата среда.

В жилищна сграда „ZOGRAF“ собствениците ще живеят в близост до красиви екопътеки на Витоша планина и едновременно ще се възползват от бързия достъп до центъра на София.

В сградата ще бъдат разположени само 7 апартамента на четири жилищни етажа, които ще предлагат избр между 3 и 4-стайни апартаменти, мезонети със собствен двор или панорамни тераси.

Жилищата са проектирани с френски прозорци, които предоставят естествена светлина и усещане за живот в къща и близост с природата.

Паркирането към всички имоти е решено с подземен паркинг с паркоместа и гаражи, както и надземни паркоместа на ниво терен.
*Забележка: посочената цена на имота е без вкл. ДДС.

За допълнителна информация и въпроси се свържете с наш консултант на телефон: 0888 26 81 16

Съдействаме при необходимост от банково финансиране за покупката на имот с преференциални условия.

Характеристики

Местоположение

Подобни имоти