• 1
  • 3
  • \Nasdata____ ON_RC DragalevciTPTEMPDRGL-AR_TP 05 Model (1
  • \Nasdata____ ON_RC DragalevciTPTEMPDRGL-AR_TP 05 Model (1
  • 2

Продажба 430,000.00€ - Мезонет
182 3 Спални 3 Бани Отпечатване

KMV Property Management Ви предлага за продажба прекрасен четиристаен мезонет със собствен двор в нова бутикова жилищна сграда KUBIKA , която се изгражда в кв. Драгалевци, гр. София.

Мезонетът се намира на първи /партер/ и втори жилищен етаж на сградата и е с изложение юг/запад/север.
Първото ниво на имота е със собствен двор с площ от 135 м2 и ЗП 87,20 м2, разпределени както следва: входно преддверие, всекидневна с трапезария, кухня, склад, кабинет със собствена баня с тоалетна, втора тоалетна, тераса и вътрешно стълбище, което отвежда към ниво 2.
Вторият етаж е с площ от 68,50 м2 и разполага с две спални, едната от които със собствена баня с тоалетна, втора баня с тоалетна, тераса и коридор.
Сградата разполага с подземно ниво, което предлага възможност за закупуване на гараж към имотите.
Жилищна сграда KUBIKA се изгражда в динамично развиващата се нова част на престижния квартал Драгалевци , на ул. Генерал Сава Муткуров .
Локацията на проекта чудесно съчетава удобствата на града /хипермаркети, училища/ със спокойствието и чистия въздух на извънградския живот.

Концепцията на сградата се базира върху прости форми, изчистени пространства, преливащи едно в друго, осигурявайки къси връзки помежду си.
Сградата ще бъде разположена така, че дневните стаи да бъдат ориентирани към панорамната гледка към града или към уютни озеленени дворове. Усещането за лукс и удобство идва отвътре навън, от комфортните размери, големите светли височини и максималната осветеност на помещенията.

Гледката е това, което всеки цени и търси в своя дом. KUBIKA предлага далечната перспектива на града, съчетана с потъналия в зеленина близък план. Предопределеното ниско застрояване (до 1 етаж) в посока града гарантира запазването на тази гледка
За фасадното оформление на сградата ще бъдат използвани естествени материали, с които се подчертава синергията с планината и природата.

KUBIKA разполага с 3 жилищни етажа и 1 подземно ниво. В сградата са проектирани само 5 апартамента с площ от 87 до 277 m2. Достъпът до сутерена се осъществява посредством къса и удобна (15% наклон) рампа. Зоната за маневри е компактна и същевременно достатъчно широка (6 м.). Има пет двойни и два единични гаража, затворени със секционни врати.

Забележка: Посочената в офертата цена е без вкл. ДДС.
За допълнителна информация за този или друг имот в сграда KUBIKA , може да се свържете с отговорния консултант на тел. 0887 98 93 98

Характеристики

Местоположение

Подобни имоти