• 1
  • 2
  • 3
  • \Nasdata____ ON_RC DragalevciTPTEMPDRGL-AR_TP 05 Model (1

Продажба 591,875.00€ - Апартамент
236,75 3 Спални 3 Бани Отпечатване

KMV Property Management Ви предлага за продажба четиристаен апартамент в нова бутикова жилищна сграда „KUBIKA“, която се изгражда в кв. Драгалевци, гр. София.

Имотът се намира на втори  жилищен етаж на сградата има застроена площ от 202,30 кв.м., а изложението му е юг/изток/запад/север.

Помещенията са разпределени, както следва: входно преддверие, дневна с трапезария и кухня с площ 64 м2, три спални, всяка с площ над 20 м2 и със собствена баня с тоалетна, тоалетна, склад и две тераси.

Сградата разполага с подземно ниво, което предлага възможност за закупуване на гараж към имотите.

Жилищна сграда „KUBIKA“ се изгражда в динамично развиващата се нова част на престижния квартал „Драгалевци“, на ул. „Генерал Сава Муткуров“.

Локацията на проекта чудесно съчетава удобствата на града /хипермаркети, училища/ със спокойствието и чистия въздух на извънградския живот.

Концепцията на сградата се базира върху прости форми, изчистени пространства, преливащи едно в друго, осигурявайки къси връзки помежду си.

Сградата ще бъде разположена така, че дневните стаи да бъдат ориентирани към панорамната гледка към града или към уютни озеленени дворове. Усещането за лукс и удобство идва отвътре навън, от комфортните размери, големите светли височини и максималната осветеност на помещенията.

Гледката е това, което всеки цени и търси в своя дом. „KUBIKA“ предлага далечната перспектива на града, съчетана с потъналия в зеленина близък план. Предопределеното ниско застрояване (до 1 етаж) в посока града гарантира запазването на тази гледка

За фасадното оформление на сградата ще бъдат използвани естествени материали, с които се подчертава синергията с планината и природата.

„KUBIKA“ разполага с 3 жилищни етажа и 1 подземно ниво. В сградата са проектирани само 5 апартамента с площ от 87 до 277 m2. Достъпът до сутерена се осъществява посредством къса и удобна (15% наклон) рампа. Зоната за маневри е компактна и същевременно достатъчно широка (6 м.). Има пет двойни и два единични гаража, затворени със секционни врати.

*Забележка: Посочената в офертата цена е без вкл. ДДС.

За допълнителна информация за този или друг имот в сграда „KUBIKA“, може да се свържете с отговорния консултант на тел. 0887 98 93 98

Характеристики

Местоположение

Подобни имоти