• 5
 • p1
 • p4
 • p3
 • p2
 • 106
 • 1

Продажба 204,122.00€ - Апартамент
123,71 2 Спални 2 Бани Отпечатване

KMV Property Management Ви предлага за продажба тристаен апартамент в нова сграда – „PINE RESIDENCE”, която ще се изгради в жк. Бъкстон, гр. София.

Ексклузивни продажби без комисиона от купувача!

Апартаментът, който предлагаме се намира на първи жилищен етаж /реален втори/, има западно изложение и е със застроена площ от 108,27 кв.м.

Разпределението на помещенията в имота е следното: входно антре, всекидневна с трапезария и кухня, две спални, едната от които със собствена баня с тоалетна, втора баня с тоалетна и две тераси. Към имота е включено и мазе намиращо се в сутерена на сградата.

По желание на клиента, към имота може да бъде закупено паркиране. В сградата се предлагат паркоместа и гаражи на подземно и надземно ниво.

Жилищна сграда „PINE RESIDENCE“, ще се изгради в един от предпочитаните южни райони на Столицата – жк. Бъкстон, на ул. „ген. Александър Суворов“ №65-67.

Тих и спокоен, семеен район, отличаващ сe с много зеленина и добре изградена инфраструктура. На около от 1-1,5 км. от сградата се намират няколко учебни заведения сред които ✅ 2 СУ „Акад. Емилиян Станев“, ✅ 5 ОУ „Иван Вазов“, ✅ 142 ОУ „Веселин Ханчев“, а на 8-9 минути пешеходно разстояние са три детски градини: 67 ЦДГ Чучулига, 37 ОДЗ Вълшебство, 16 ЦДГ „Мусала“ – филиал.В радиус от 1-2 км. се намират магазини на големи хранителни вериги, множество здравни заверения и ресторанти.

➡️ Бързият достъп до ключови булеварди като бул. „Братя Бъкстон“, бул. „Тодор Каблешков“, бул. „Цар Борис III“ и бул. „Околовръстен път“ осигуряват лесната комуникация до различни отправни точки на Столицата.

Модерният архитектурен образ на “PINE RESIDENCE” е подчинен на реда, образуван от последователното редуване, с шахматно разместване по етажите, на изпъкнали обеми и кухини. Многопластовата фасада е подчертана чрез използването на два основни материала – мазилка и облицовка.

Прозорците на имотите заемат почти цялата светла височина на помещенията, давайки светлина и комфорт, а декоративните дървени елементи вкарват допълнителен детайл и създават уют на жилищните пространства.

Сградата разполага със седем надземни етажа с общо 35 апартамента и подземно ниво с гаражи и складови помещения за всеки имот. Предвидени са различни по площ и разпределение жилища, които да удовлетворяват разнообразното търсене.

Може да разгледате и други свободни жилища за продажба в сградата тук: https://bit.ly/3zNYUQi

Общата функционална организация предвижда ориентация на максимален брой жилищни помещения към благоприятните посоки, а за изпълнение се залага на ефективни съвременни материали.

Сграда „PINE RESIDENCE“ е проектирана с идея да предостави на бъдещите собственици на домове високо качество на живот в уютна и спокойна среда, с функционални, светли и просторни помещения.

Предлагаме разсрочена схема на плащане, като обявените цени в ценовата листа са с включен ДДС:

 • депозит – BGN 5 000
 • 50% при пoдписване на Предварителен договор
 • 40% при АКТ 15
 • 10% при АКТ 16

Етап на строителството: АКТ образец 14

За повече информация се свържете с наш консултант:

➡️ Ивелина Димитрова тел. +359/883 200 300

 

Характеристики

Местоположение

Консултант Ивелина Димитрова

 • Офис : +359/ 2 426 80 22
 • Мобилен : +359/ 888 26 81 16


Научете повече

Контакт

Loading...

Подобни имоти