• 5 с лого
  • 4 с лого
  • Апартамент 4
  • 3 с лого
  • 2 с лого

Продажба 288,080.00€ - Апартамент
144,04 2 Спални Отпечатване

KMV Property Management е ексклузивен партньор продажби на проект VERDANT .

Представяме Ви за продажба просторен апартамент с две спални, който се намира в нова жилищна сграда, която предстои да бъде изградена в гр. София, кв, Кръстова Вада, ул Светослав Минков , до бул. Черни Връх

Имотът, който Ви предлагаме се намира на втори жилищен етаж на сградата има застроена площ 126,95 кв.м., а изложението му е юг/изток/запад

Помещенията са разпределени, както следва: входно антре, всекидневна с кухня, две спални, една от които със собствена баня с тоалетна, втора баня с тоалетна, мокро помещение и тераса.

Продажби БЕЗ КОМИСИОНА от купувача.

➡️Местоположението на сградата дава възможност за бърз достъп до основни булеварди, които отвеждат, както до централната градска част, така и до околностите на София. Намира атрактивни търговски и развлекателни обекти, в съчетание с уюта и спокойствието на малката улица.

✅ На пешеходно разстояние от сградата се намират детски градини и училища, спортни центрове, столичния зоопарк, паркове за отдих, офис сгради болнични заведения, а в непосредствена близост са основни връзки на обществения транспорт.

Всички апартаменти са внимателно планирани, така че да осигуряват достатъчно просторна и комфортна жилищна среда. Усещането за висок стандарт се създава от широките и богато осветени помещения, допълнени с най съвременни и сградни системи и материали. Към всички имоти в сградата е предвидено складово помещение намиращо се на сутеренно ниво.
Паркирането към имотите е решено на две подземни нива с възможност за паркиране на 67 автомобила.

➡️ При избор на имоти за покупка е необходимо да бъде сключен договор за депозит, който ще Ви гарантира резервирането на имота до сключване на предварителен договор, а именно:

За тристаен апартамент EUR 3 500 / BGN 7 000
Предлагаме разсрочена схема на плащане, като обявените цени с включен ДДС:

20% при пoдписване на Предварителен договор.
20% при достигната кота + 9,50 м.
30% при завършен груб строеж АКТ образец 14
20% при АКТ 15
10% при АКТ 16
Останалите имоти в сградата може да разгледате тук: https://kmv-bg.com/property/sgrada-verdant/
Свържете се с наш консултант при необходимост от допълнителна информация или въпроси: 0883 200 300

Местоположение

Подобни имоти