• 1
  • 3
  • 6
  • 7
  • 4

  - Нови проекти

KMV Property Management е ексклузивен партньор продажби на проект „PINE RESIDENCE“.

Локация: гр. София, жк. Бъкстон, ул. „ген. Александър Суворов“ 65.
Площ на парцела: 1 363 кв.м.
РЗП: 5 065 кв.м.

Начало на строителството: м. февруари 2022 г.

Срок за завършване: м. януари 2024 г.

Етап на строителството: АКТ 16

Сграда „PINE RESIDENCE е проектирана с идея да предостави на бъдещите собственици на домове високо качество на живот в уютна и спокойна среда, с функционални, светли и просторни помещения.

Квартал „Бъкстон“ е тих и спокоен, семеен район, отличаващ сe с много зеленина и добре изградена инфраструктура. На около от 1-1,5 км. от сградата се намират няколко учебни заведения сред които ✅ 2 СУ „Акад. Емилиян Станев“, ✅ 5 ОУ „Иван Вазов“, ✅ 142 ОУ „Веселин Ханчев“, а на 8-9 минути пешеходно разстояние са три детски градини: 67 ЦДГ Чучулига, 37 ОДЗ Вълшебство, 16 ЦДГ „Мусала“ – филиал, както и магазини на големи хранителни вериги, множество здравни заверения и ресторанти.

➡️ Бързият достъп до ключови булеварди като бул. „Братя Бъкстон“, бул. „Тодор Каблешков“, бул. „Цар Борис III“ и бул. „Околовръстен път“ осигуряват лесната комуникация до различни отправни точки на столицата.

Модерният архитектурен образ на “PINE RESIDENCE” е подчинен на реда, образуван от последователното редуване, с шахматно разместване по етажите, на изпъкнали обеми и кухини. Многопластовата фасада е подчертана чрез използването на два основни материала – мазилка и облицовка.

Жилищата в проекта са проектирани с височина от 2,70 м. след завършена настилка, като прозорците на имотите заемат почти цялата светла височина на помещенията, давайки светлина и комфорт, а декоративните дървени елементи вкарват допълнителен детайл и създават уют на жилищните пространства.

Сградата разполага със седем надземни етажа с общо 35 апартамента, на подземно ниво са разположени паркоместа, гаражи и складови помещения за всеки имот. Предвидени са различни по площ и разпределение жилища, които да удовлетворяват разнообразното търсене.

На партерно ниво са разположени два офиса на западната фасада, два партерни апартамента със собствени дворове на изток, както и самостоятелни гаражи на юг.  От втори до шести етаж са разположени по два двустайни апартамента със застроена площ от 67 кв.м. до 69 кв.м., три тристайни апартаментa със застроена площ от 97 кв.м. до 108 кв.м. и един четиристаен апартамент с площ от 126 кв.м.

На последен етаж са проектирани два просторни тристайни апартамента и един четиристаен, с големи тераси, от които се откриват панорамни гледки към Витоша планина.

Общата функционална организация предвижда ориентация на максимален брой жилищни помещения към благоприятните посоки, а за изпълнение се залага на ефективни съвременни материали.

 


Конструкция
: Монолитна стоманобетонова, тухлени зидовете с тухла „Wienerberger” 25 см.

 

Фасада: По фасадата ще бъде изпълнена топлоизолационна система 10-15 см с декоративни фуги с мазилка „Баумит“. Партерния етаж е с облицовка от гранитни плочи.

Дограма: PVC дограма на марка „Schüco“, остъклена с двукамерен /три стъкла/ стъклопакет .

 


Асансьор
: „ОRONA“ с електрическо задвижване.

 

Общи части: Стените на главните фоайета са измазани, шпакловани и финиширани с боя (латекс). Изцяло завършени стълбища, фоайета с под от едроформатен гранитогрес.


Отопление
: Изградена инсталация за отопление на ТЕЦ, с монтирани радиатори и лири в апартаментите.


Входни врати
: Входни метални врати.

 

Гаражни врати: Секционна гаражна врата с механизъм за дистанционно отваряне на марка „Novoferm“.

Консултант Ивелина Димитрова

  • Офис : +359/ 2 426 80 22
  • Мобилен : +359/ 888 26 81 16


Научете повече

Контакт

Loading...

Подобни имоти