• wave
  • Неозаглавен дизайн (1)
  • VRC-DOF-08
  • VRC-DOF-07

Продажба 105,518.00€ - Апартамент
51,96 1 Спалня 1 Баня Отпечатване

КМВ Пропърти Мениджмънт Ви предлага за продажба двустаен апартамент, който се намира в новострояща се сграда на 5 минути пешеходно разстояние от Метростанция Г. М. Димитров, гр. София.

Ексклузивни продажби без комисиона от купувача!

Имотът се намира на 3-ти жилищен етаж от общо 8 етажа и е със застроена площ от 42,66 кв.м., като се състои от: входно антре, дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и балкон. Изложението на имота е изток.

Жилищна сграда WAVE RESIDENCE се изгражда на ул. проф. Георги Брадистилов до входа на Минно-Геоложки университет, София.

На 600 метра от Метростанция Г. М. Димитров

На 550 метра от парк Студентски град .

Непосредствено до сградата се намират Витоша парк-хотел , Технически университет- София, Столична община район Студентски град и всички висши учебни заведения в района.

Несъмненото удобство на локацията е определено и от близостта до ключови комуникативни точки, а именно само 5 минути пешеходно разстояние са ключови спирки на наземен градски транспорт и няколко големи магазини на хранителни вериги само в радиус от 1-1,5 км.
Проектът включва търговски площи, заведение, аптека, учебни зали, подземно паркиране на две нива и жилищна площ разположена на общо 8 етажа и общо 5 входа, в които ще се помещават едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни имоти с изключително благоприятни изложения и максимално удобни разпределения.
Отоплението в сградата ще бъде решено на ТЕЦ.

Освен с отличната локация и широката гама от избор на имоти, сградата ще се отличава и със забележителна архитектура красива фасада в вълнообразни форми, висок клас на изпълнение, отлично качество на вложените материали, както и луксозно завършени общи пространства. Предпоставки, които правят проекта привлекателен за всеки, който търси перфектния нов дом в отлична градска среда.

Строителството на жилищна сграда WAVE RESIDENCE е осигурено, чрез финансиране от банка Инвестбанк АД .
Закупуването на имот в сградата е обвързано с покупка на мазе и паркиране по избор /подземно паркомясто или гараж/.

Начало на строителството 01.2022 г.
Срок за завършване: 12.2024 г.

Предлагаме разсрочена схема на плащане, като обявените цени са с вкл. ДДС:

Депозит BGN 5 000
40 % при подписване на пред, договор

40% при достигнат на етап АКТ 14

10% при достигнат на етап АКТ 15

10% при достигнат АКТ 16

За повече информация се свържете с нас: 0888 26 81 16

Характеристики

Местоположение

Консултант Ивелина Димитрова

  • Офис : +359/ 2 426 80 22
  • Мобилен : +359/ 888 26 81 16


Научете повече

Контакт

Loading...

Подобни имоти