Adella Residence – София, кв.Дианабад ул.Тинтява


[vc_row][vc_column width=“2/3″][vc_row_inner][vc_column_inner width=“1/2″][vc_single_image style=“vc_box_border“ border_color=“grey“ img_link_target=“_self“ image=“2982″ img_link_large=““ img_size=“345×308″ css_animation=“appear“][/vc_column_inner][vc_column_inner width=“1/2″][vc_custom_heading text=“Видове Апартаменти“ font_container=“tag:h2|text_align:left“ google_fonts=“font_family:Roboto%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal“][vc_column_text]

  • 2-стайни
  • 3-тристайни
  • 4-стайни

Цени

ценова листа апартаменти

ценова листа гаражи[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=“1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner width=“1/1″][vc_custom_heading text=“Информация за обекта“ font_container=“tag:h3|text_align:left“ google_fonts=“font_family:Roboto%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal“][vc_column_text]Adella Residence комплекс, предлагащ удобства и комфорт на своите обитатели, с модерна визия, функционални разпределения, високо качество на изпълнение и конкурентни цени. Разположен на 10 минути от метростанция „Г.М.Димитров“, в непосредствена близост до спортни площадки, паркове, търговски центрове, училища и детски градини, дават добавена стойност на проекта и го правят отличен както за живеене, така и за инвестиция.

Adella Residence предлага всичко, от което се нуждае едно съвременно и модерно семейство.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/1″][vc_gallery type=“flexslider_fade“ interval=“3″ images=“3003,3002,3001,2999,2998,2997,2996,2989″ onclick=“link_no“ custom_links_target=“_self“ img_size=“800×600″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/1″][vc_row_inner][vc_column_inner width=“1/1″][vc_custom_heading text=“Информация за обекта“ font_container=“tag:h3|text_align:left“ google_fonts=“font_family:Roboto%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal“][vc_column_text]„Adella Residence“ e комплекс, предлагащ удобства и комфорт на своите обитатели, с модерна визия, функционални разпределения, високо качество на изпълнение и конкурентни цени. Разположен на 10 минути от метростанция „Г.М.Димитров“, в непосредствена близост до спортни площадки, паркове, търговски центрове, училища и детски градини, дават добавена стойност на проекта и го правят отличен както за живеене, така и за инвестиция.

Adella Residence предлага всичко, от което се нуждае едно съвременно и модерно семейство.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ НА СГРАДИТЕ

Конструкция


Конструкцията на сградите е решена като монолитна, безгредова. Cъстои от следните основни елементи: хоризонтални елементи: плочи и греди, вертикални елементи: колони и противоземетръсни шайби.

Покрив


Сградите са проектирани с неизползваем плосък покрив, който ще бъде изпълнен по следния начин: стоманобетонна плоча, пароизолация от полимер-битумна мембрана, топлоизолация от екструдиран понополистерен (XPS) – 20см, полиетиленово фолио, армирана замазка за наклон, два пласта хидроизолация от арро-битумна мембрана.

Фасади


Дизайна на фасадите е с изразителна визия, без излишни детайли и декорации, изграден от три самостоятелни обема, в които се помещават отделните функционални звена. Възприемането на обемите като различни по предназначение части на едно цяло е усилено чрез използваните материали за оформяне на фасадите. За медицинския център е предвидена вентилируема обшивка с плоскости от ламинирани плочи (hpl), докато за жилищната и хотелската част е предпочетена силиконова фасадна мазилка, в комбинация отново с ламинирани плочи (hpl). Парапетите на балконите са пана от триплекс в бял матов цвят.

Водоснабдяване


Захранването на двете сгради с вода за питейно-битови нужди ще бъде от уличен водопровод. Към етажите водата ще се подава чрез вертикални водопроводни клонове (ВВК). За всеки един апартамент е предвиден водомер за топла и студена вода. Водомерите ще са с изводи за дистанционно отчитане. Хоризонталната разпределителна мрежа към приборите ще се положи скрито под мазилка с дебелина 2 cm.

Канализационна инсталация


Битовите и дъждовните отпадъчни води, ще се отвеждат чрез новоизградено канализационно отклонение от PVC тръби. Отводняването на покрива от дъждивни води, ще е посредство воронки за плосък покрив, с долно оттичане, с термоизолирано тяло, с нагревател с автоматичен терморегулатор за всяка.

Отвеждането на конденза от климатичните тела, ще бъде включено към вертикалните канализационни клонове. На местата на включване ще се монтира „S” сифон с цел предотвратяване навлизането на неприятни миризми към климатичните тела.

Подземен паркинг


Подходът към подземния гараж ще се осъществява от ул.Тинтява по двупосочна покрита рампа, за която е осугурено подгряване на настилката. Подземния паркинг ще бъде изпълнен и предаден в следния вид: под – настилка от шлайфан бетон, сутеренни стени – видим бетон, таван – стоманобетонова плоча, знаци за обозначаване на подземните паркоместа и положена маркировка подземно гариране

Общи части


Общите части на сградите са проектирани с модерна визия и ще бъдат изпълнени с висок клас материали, а именно:

За фоаета партер: стени –комбинация от латекс,дървена ламперия и камък, подове – настилка от гранитни плочи, таван – окачен таван от гипсокартон с крайно покритие латекс с осветление по архитектурен проект;

Стълбища, етажни фоайета и площадки: под – настилка в комбинация от гранитогрес и гранит, парапет по архитектурен детайл, тавани – нанесено крайно покритие латекс, с осветление по архитектурен проект, стени –предстенна обшивка от гипсокартон и крайно покритие латекс;

Асансьори


Всеки вход на сградата ще има самостоятелен асансьор на водещия световен производител “OTIS”, със спирка до подземният паркинг на сградата, с кабина с модерен дизайн и контрол на достъпа.

ОВК системи


Отоплителната инсталация в сградите се захранва от собствена абонатна станция за всяка една, разположени в сутерена на сградите и са свързани към централна мрежа. Отоплителната инсталация във всяка сграда е водна система с принудителна циркулация. Главната разпределителна мрежа е от полипропиленови тръби. В общите части по етажи са разработени топломерни табла с отделни топломери за всеки апартамент. Връзката между топломерните табла и апартаментните колекторни кутии е от полиетиленови тръби с алуминиева вложка, положени в подова замазка с топлоизолация от микропореста гума.

За подземния гараж са разработени смукателни вентилационни инсталации, осигуряващи 3 кратен въздухообмен. За санитарните възли има предвидена принудителна смукателна вентилация. Тя се осъществява чрез вертикална връздуховодна мрежа и осови вентилатори (противовлажно изпълнение) с автоматични жалузи, монтирани във всяко санитарно помещение.

Eлектро  инсталация


За общите части на партера и по етажите във входовете се предвижда ел табло, което се монтира на партера в Общо помещение. От него се захранва осветлението в стълбищните клетки, коридорите по етажите и общите части на партера. Осветлението по коридорите и в стълбищните клетки се управлява с пир детектори за движение и присъствие.

В гаража захранването на всички консуматори става от ел. табло Тгр(трета категория) и Тgгр(първа категория). Осветлението в гаража ще се реализира с луминисцентни осветителни тела за открит монтаж. Управлението на работното осветление става посредством датчици за движение и присъствие IP44. Част от осветлението е дежурно, което се предвижда да свети нон-стоп. В гаража се предвижда и евакуационно с осветителни тела.В близост до рампата в гаража се монтира ел табло Траз, което ще захранва ел. подово коловозно отопление на входно-изходната рамапа

Мълниезащитна инсталация


За обекта е проектирана мълниезащита с изпреварващо действие. Осигурява се ниво на мълниезащита I (ниво I) – при ефективност на мълниезащитната уредба.

Заземителна инсталация


Заземяват се шини РЕ на ГРТГ и ГРТД, токоотводите на мълниезащитата, и направляващите релси на асансьора. Заземителната инсталация се изпълнява с поцинкована шина и заземителите са тип „Електрод” от неръждаема стомана.

Пожароизвестяване


 

С пожароизвестителната инсталация се обхваща подземния гараж на сградите.

За нуждите на обекта се предвижда конвенционална пожароизвестителна централа За надеждното алармиране при възникване на пожар се предвижда монтирането на сигнализация (сирени) – звуково-светлинна във сградите и отвън на фасадата

 

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ НА АПАРТАМЕНТИТЕ

Стени


Външни стени – тухла „Wienerberger-Porotherm” 25 см., цялостна система за топлоизолация, включваща експандиран пенополистирол EPS и силиконова мазилка на “Baumit”.

Вътрешни стени – тухла „Wienerberger-Porotherm” 12 см., гипсова мазилка и шпакловка;

Тавани


 

На апартаменти – гипсова мазика и шпакловка;

На санитарни помещения и складове – окачени тавани от влагоустойчив гипсокартон;

Подове


 

На апартаменти – циментова замазка;

На балкони, лоджии и тераси – завършени с мразоустойчив гранитогрес;

На санитарни помещения – стоманобетонова плоча;

Дограма


 

Ще бъде монтирана висок клас немски PVC профил и обков, с двуосно отваряне за всяко помещение.

Входни врати – SOLID с MDF декоративни панели, стоманена каса, с тримерно заключване, височина на вратата 2,47м, с автоматичен праг;

Видео-домофонна инсталация


 

Всеки апартамент е окабелен за видеодомофонна уредба и допълнителен звънчев бутон пред вратата. На главните входни врати се монтират електромагнитни насрещници за осигуряване на достъпа за гости, дистанционно от всеки един апартамент. Връзката между видео-домофонни входни панели и видеодомофонна слушалка се осъществява по магистрален кабел FTP cat.6а.

Телефонна инсталация и компютърна мрежа


На подходящо място за всеки апартамент се предвижда слаботокова разпределителна кутия. От нея радиално до розетките RJ45 се изтеглят кабели FTP кат.6а в гофрирани инсталационни трудногорими тръби скрито под мазилка (или обшивка от гипсокартон).

Инсталация за кабелна телевизия


В апартаментите се изтеглят кабели RG 6/U. От тях радиално за отделните ТВ излази се изтеглят кабели RG6/U в гофрирани инсталационни трудногорими тръби Ф23 скрито под мазилка(или обшивка от гипсокартон). За инсталацията е разработена блок схема, на която са показани основните кабелни връзки.

Осветителна и силова  инсталация


В апартаментите захранването на всички консуматори става от съответното апартаментно табло. Те са за вграден монтаж. Апартаментните табла са с входящ товаров прекъсвач и изходящи автоматични прекъсвачи. За токовите кръгове на контактите се предвиждат допълнително защитни прекъсвачи (дефектнотокови защити). Ел. инсталацията в апартаментите се изпълнява по схема TN-S с кабели тип СВТ, положени скрито под мазилката (или обшивка от гипсокартон).

Водоснабдяване и канализация


За всеки един апартамент е предвиден водомер за топла и студена вода, както и необходимите арматури към него ( СК и ОК). Водомерите ще са с изводи за дистанционно отчитане. Хоризонталната разпределителна мрежа към приборите ще се положи скрито под мазилка с дебелина 2 cm.

Отопление, Вентилация и Климатизация


Отоплителната инсталация в сградата се захранва от собствена абонатна станция разположена в сутерена на сградата. Главната разпределителна мрежа е от полипропиленови тръби с алуминиева вложка, положени в гофриран шлаух в подовата замазка.

В дневната на всеки апартамент се предвижда да бъдат положени тръби свързващи външните и вътрешните тела, тип инверторни мулти сплит климатизатори и инверторни сплит климатизатори. Местата на външните и вътрешните тела са указани по проект.

За санитарните възли има предвидена принудителна смукателна вентилация. Тя ще се осъществява чрез вертикална връздуховодна мрежа и осови вентилатори (противовлажно изпълнение) с автоматични жалузи, монтирани във всяко санитарно помещение.

Окабеляване за СОТ


За всеки апартамент ще бъде положено окабеляване за СОТ, без монтаж на сигналната техника.

Етап на строителстводо момента

Срок за завършване 09.2017[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator color=“grey“ align=“align_center“][/vc_column][/vc_row]